Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

24/12/2020

Connectar amb l’aquí i ara amb Jorge Zentner

Quan vaig escoltar la conferència de Zentner de seguida vaig relacionar el què deia amb el treball corporal que realitzem en les classes de “Cos i Salut”, vessades en el Mètode d’Alliberament de Cuirasses i la visió de les cuirasses de Wilhelm Reich (Orgonomia), on a través del contacte amb les sensacions i l’atenció en el moviment, arribem a connectar amb l’aquí i ara, del cos i la ment.

Volia parlar de com precisament aquesta experiència és la que facilita la regulació del sistema nerviós autònom i com això alhora facilita la descàrrega d’energia acumulada en el mateix sistema, arrel de diferents experiències que hem viscut, que estem vivint o que pensem que viurem. La descàrrega de tensió, malestar, desregulació, desconnexió, trauma, etc, ens permet recuperar funcionalitat i benestar orgànic, és a dir salut!

Però no he tingut temps, entre coses importants, urgents i d’última hora no previstes, el temps per escriure s’ha convertit en un “o ara o ara” i aprofito aquestes últimes hores de la tarda de la nit de Nadal per escriure unes línies d’aquesta relació entre la conferència i el treball de cos que realitzo a Vic, en classes regulars; individuals i grupals i també a Sabadell en format de tallers intensius.

Us recomano dedicar-vos un temps per poder gaudir de la xerrada i si alguna cosa us queda per dir, compartir…ja ho sabeu sempre podeu escriure’m, trucar o venir a participar de les activitats que anem desplegant en relació al cos, la ment, l’organisme, el silenci, el coneixement i l’estar presents; element clau de la regulació del sistema nerviós que ens aporta calma i benestar.

Sobre el conferenciant: Zentner, Jorge: Escriptor i guionista, ha dedicat molt de temps a la lectura i l’escriptura, publicant obres per a nens, adolescents i adults: novel·la, conte, articles, ressenyes, entrevistes, poemes i sobretot còmics en llibres, revistes i diaris. Diverses de les seves obres han estat publicades en més de 25 països. Li han estat concedits premis com l’Apel·les Mestres de literatura infantil a Espanya, o Alph-Art del Saló del Còmic d’Angoulême a França.

Informació i contacte “Cos i Salut” Mètode d’Alliberament de Cuirasses a Vic i Sabadell: http://www.elisendavilaromora.com/calendari/

hola@elisendavilaromora.com

Categories: Blog | Etiquetes: , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari