Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

Calendari


Activitats regulars 

A Vic:

M.L.C® Mètode d’Alliberament de Cuirasses.
Horari grup: dilluns de 10.30h a 11.45h (grup avançat), de 18.00h a 19.15h (grup iniciació)
Lloc: On-line – plataforma meet.jitsi

Informació i contacte: hola@elisendavilaromora.com


 

Tallers Intensius M.L.C®

COS I SALUT: recursos corporals per autocuidar-se

Aquest taller intensiu presencial de 4 dies al mes de juliol té l’objectiu mitjançant els moviments del Mètode d’Alliberament de Cuirasses i la pràctica de la visualització, desenvolupar una sèrie de recursos que afavoreixin la consciència, la resiliència i l’autoregulació. Quatre dies on a través del contacte amb el cos i la imaginació creadora recuperar la salut i el benestar emocional.

Un espai obert a tots els públics, sense necessitat d’experiència prèvia, amb places limitades i tenint en compte les mesures sanitàries actuals per crear un espai comú on sentir-nos de nou confiats en el contacte amb un mateix i l’altre.

Data: 13, 14, 15 i 16 de juliol
Horari: 10.00h a 11.30h — 18.00h a 19.30h
Lloc: La cabana, Sentfores, Vic
Preu:
opció A: 72 euros – 4 dies
opció B: 19 euros dia

Informació i contacte: hola@elisendavilaromora.com

COS I SILENCI: despertar corporal  a la Coma de Burg a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses

“Hi ha coses que passen, altres que ens passen i altres que ens traspassen. Silenciar-se és deixar-se traspassar per les coses que ens passen de manera que no passin sense més sinó que ens deixin petjada. En una cultura hiperaccelerada com la nostra, estem descobrint la necessitat urgent de trobar temps i espais de silenci que ens permetin viure amb més profunditat i consciència l’existència única i irrepetible que ens ha estat donada” (Xavier Melloni).

Us proposem un taller de tres dies en plena natura, a l’Espai Dansa i Natura del Pallars Sobirà, on a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses i els seus senzills moviments de despertar corporal, ajudarem a regular el sistema nerviós autònom, per explorar el silenci interior i l’experiència contemplativa que se’n deriva.

Gaudirem de la calma i la tranquil·litat d’aquest silenci. Deixant-nos sorprendre per l’existència, per la natura i la bellesa de l’entorn, amb l’objectiu d’aprendre a crear a les nostres vides una “pausa silenciosa” i sàvia que ens guii o ens sostingui quan no sabem ben bé què ens passa o com hem de continuar.

Esponjar el cos, caminar conscientment, respirar, relaxar-se, descansar, sentir, connectar i afluixar les tensions musculars a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses, per entrar en plena consciència, en la receptivitat silenciosa que ens condueix a l’escolta del nostre món interior i a la saviesa profunda que ens anima.

Data i hora taller:
Divendres 24, 25 i diumenge 26 de juliol
Lloc: Espai dansa i natura, Pallars Sobirà
http://dansanatura.com/

Horari:
Divendres: arribada a les 18.00h i benvinguda a les 19h
Dissabte de 9.30h a 14.00h i 16.00h a 18.00h i diumenge de 9.30h a 14.00h

Preu:
Taller:
 100 euros
Allotjament: 10 euros nit a l’espai Dansa Natura (EDN)
Àpats: 51 euros dia (sopar, esmorzar, dinar, sopar) (EDN) – opció dinar diumenge

Informació i contacte: hola@elisendavilaromora.com / info@dansanatura.com

 


 

Altres cursos:

Oniropràxia: Pràctica de desxifrar somnis en grup.

Us proposem un trobada per aprendre a desxifrar els somnis, on en grup cada participant porta un somni breu, per raons de temps, i amb una roda de preguntes i percepcions es van revelant i aclarint els missatges que transmet el somni. S’ofereix la possibilitat de venir com a oient

Impartit per: Maria Pilar Fenés
Data: 20 de juny
Horari: 15.00h a 19.00h
Lloc: La cabana, Sentfores, Vic

Informació i contacte: fenesco@telefonica.net

Colònies per a infants i famílies al Mas al Negre

Aquest estiu us oferim del 27 al 31 de juliol una experiència diferent i única. Un espai per a vosaltres, de retrobament i de convivència. Un lloc privilegiat, amb una natura inspiradora i renovadora. Un temps per deixar-vos sentir i experimentar. Una proposta flexible, per a tots els ritmes. Joc i descans, moviment i presència. Si voleu gaudir d’un acollidor alberg entre muntanyes, de la solitud i de la companyia, d’espais singulars i d’un menjar casolà exquisit…Si sou dels que us agrada endinsar-vos en la descoberta d’un mateix i aprofundir en la interiorització, si us agrada viure el silenci, l’emoció, la respiració, el diàleg, les sensacions….

Aquestes colònies estan fetes per a vosaltres!
Us hi atreviu?

Data: 27, 28, 29, 30 i 31 de juliol
Horari: Arribada al 27 a les 10.30h i clausura el 31 a les 15.00h (aprox)
Preus: 220 € (fins a 16 anys) - 252 € adults
Lloc: Mas El Negre: https://www.elnegre.cat/alberg/

Reserves: alberg@elnegre.cat o trucant 93. 872 096 581 o 665 780 643 (de dimarts a dijous)

Seminari: el Cos i la Cuirassa Parental.

El cos dels nostres pares està inscrit en el nostre cos. La cuirassa parental forma part del desenvolupament natural del nen en la recerca de la seva identitat i en l’evolució de la seva personalitat. El nen té la necessitat d’identificar-se amb el cos dels seus pares per sentir-se estimat i tenir un punt de referència amb el seu propi cos i amb la seva psique. Aquesta recerca d’identitat s’inscriu en la necessitat molt profunda d’arribar a diferenciar-nos d’ells algun dia, per convertir-nos en una persona completament diferent, un individu.

Les eines que utilitzarem en aquest seminari per explorar l’inconscient són els moviments de despertar corporal vessats en el Mètode d’Alliberament de Cuirasses, la visualització, la imatge inconscient del cos. Aquesta exploració ens ajudarà a fer-nos conscients dels patrons de comportament, les creences i els condicionaments rebuts pels nostres pares.

L’alliberació progressiva de la cuirassa parental afavoreix el benestar, el retrobament amb la nostra naturalesa profunda i el restabliment del vincle d’amor amb ells.

Aquest seminari és el prerequisit per participar en la Formació del Mètode d’Alliberament de Cuirasses. També està dirigit a totes les persones que vulguin seguir un procés personal.

Impartit per: Glòria Lerin
Dates: 2019
Lloc: Barcelona

Informació i contacte: http://www.glorialerin.com/