Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

Calendari


Activitats regulars

A Vic:

M.L.C® Mètode d’Alliberament de Cuirasses.
Horari grup: dilluns de 10.30h a 11.45h, de 18.00h a 19.15h
Lloc: Sentfores, Vic

Informació i contacte: hola@elisendavilaromora.com


 

Tallers Intensius M.L.C®:

Cos i Silenci, despertar corporal a la Coma de Burg

En el silenci hi ha sempre quelcom d’inesperat, una bellesa que sorprèn, certa tonalitat que hom degusta amb la delicadesa d’un sibarita, un repòs de gust exquisit (…). Mai no és evident, apareix com si fos impulsat per una força interior. El silenci sedimenta, (…) apareix d’una manera dúctil i suau” (Jean-Michel Delacomptée)

Us proposem un taller de dos dies en plena natura, a l’Espai Dansa i Natura del Pallars Sobirà, on a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses i els seus senzills moviments de despertar corporal, regular el sistema nerviós autònom, per explorar el silenci interior i l’experiència contemplativa que se’n deriva.

Gaudirem de la calma i la tranquil·litat d’aquest silenci. Deixant-nos sorprendre per l’existència, per la natura i la bellesa de l’entorn, amb l’objectiu d’aprendre a crear a les nostres vides una “pausa silenciosa” i sàvia que ens guii o en sostingui quan no sabem ben bé què ens passa o com hem de continuar.

Esponjar el cos, caminar conscientment, respirar, relaxar-se, descansar, sentir, connectar i afluixar les tensions musculars a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses, per entrar en plena consciència, en la receptivitat silenciosa que ens condueix a l’escolta del nostre món interior i a la saviesa profunda que ens anima

Data: Dissabte 17 i diumenge 18 d’agost
Horari: De 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 18.00h i diumenge de 10.00h a 14.00h
Lloc: Espai Dansa Natura, la Coma de Burg, Pallars Sobirà
Preu: Taller + àpat + allotjament: 138 euros.

Informació i contacte: hola@elisendavilaromora.com

 


 

Altres cursos:

Seminari: el Cos i la Cuirassa Parental.

El cos dels nostres pares està inscrit en el nostre cos. La cuirassa parental forma part del desenvolupament natural del nen en la recerca de la seva identitat i en l’evolució de la seva personalitat. El nen té la necessitat d’identificar-se amb el cos dels seus pares per sentir-se estimat i tenir un punt de referència amb el seu propi cos i amb la seva psique. Aquesta recerca d’identitat s’inscriu en la necessitat molt profunda d’arribar a diferenciar-nos d’ells algun dia, per convertir-nos en una persona completament diferent, un individu.

Les eines que utilitzarem en aquest seminari per explorar l’inconscient són els moviments de despertar corporal vessats en el Mètode d’Alliberament de Cuirasses, la visualització, la imatge inconscient del cos. Aquesta exploració ens ajudarà a fer-nos conscients dels patrons de comportament, les creences i els condicionaments rebuts pels nostres pares.

L’alliberació progressiva de la cuirassa parental afavoreix el benestar, el retrobament amb la nostra naturalesa profunda i el restabliment del vincle d’amor amb ells.

Aquest seminari és el prerequisit per participar en la Formació del Mètode d’Alliberament de Cuirasses. També està dirigit a totes les persones que vulguin seguir un procés personal.

Impartit per: Glòria Lerin
Dates: 2019
Lloc: Barcelona

Informació i contacte: http://www.glorialerin.com/