Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

Calendari


Activitats regulars

A Vic:

M.L.C® Mètode d’Alliberament de Cuirasses.
Horari grup: dilluns de 10.30h a 11.45h, de 18.00h a 19.15h
Lloc: Sentfores, Vic

Informació i contacte: hola@elisendavilaromora.com


 

Tallers Intensius M.L.C®:

D’armadura a armadura, com desbloquejar la vida en el cos a través dels segments musculars

Dins del cicle de tallers “El teu cos, la teva casa” iniciem una nova proposta per explorar d’armadura en armadura les tensions dels diferents segments musculars que bloquegen la vida en el cos. Aquesta exploració es farà des de la visió de l’orgonomia i serà a través dels moviments de despertar corporal del MLC que flexibilitzarem les tensions acumulades, restablint les seves funcions i recuperant benestar orgànic.

Data: a concretar
Horari: 10.00h a 13.30h
Lloc: LaCabana, Sentfores, Vic
Preu: 50 euros.

Informació i contacte: hola@elisendavilaromora.com

 

Cos i Silenci, despertar corporal a El Negre

En el silenci hi ha sempre quelcom d’inesperat, una bellesa que sorprèn, certa tonalitat que hom degusta amb la delicadesa d’un sibarita, un repòs de gust exquisit (…). Mai no és evident, apareix com si fos impulsat per una força interior. El silenci sedimenta, (…) apareix d’una manera dúctil i suau” (Jean-Michel Delacomptée)

Us proposem un taller de dos dies a “El Negre” un mas del s. XVI ara obert com a alberg i centre d’activitats socials, formatives i de natura adreçades a tots els públics, on a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses i els seus senzills moviments de despertar corporal, regular el sistema nerviós autònom, per explorar el silenci interior i l’experiència contemplativa que se’n deriva.

Gaudirem de la calma i la tranquil·litat d’aquest silenci. Deixant-nos sorprendre per l’existència, per la natura i la bellesa de l’entorn, amb l’objectiu d’aprendre a crear a les nostres vides una “pausa silenciosa” i sàvia que ens guii o en sostingui quan no sabem ben bé què ens passa o com hem de continuar.

Esponjar el cos, caminar conscientment, respirar, relaxar-se, descansar, sentir, connectar i afluixar les tensions musculars a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses, per entrar en plena consciència, en la receptivitat silenciosa que ens condueix a l’escolta del nostre món interior i a la saviesa profunda que ens anima

Data: a concretar
Horari: a concretar
Lloc: El Negre
Preu: a concretar

Informació i contacte: hola@elisendavilaromora.com

 


 

Altres cursos:

Seminari: Acompanyament de l’ànima.

En aquest seminari de quatre dies es transmeten ensenyaments, de forma teòrica i pràctica, per ajudar les persones en el seu últim trànsit. L’acompanyant, que rep el nom de barquer, aprèn pautes per acompanyar en aquest procés des d’un vessant físic, psíquic i energètic. Alhora, representa un autoacompanyament per desenvolupar qualitats profundament humanes i donar prioritat a l’essencial. El curs reuneix coneixements adreçats a qui se sent cridat a acompanyar a algun amic o familiar i també com a vocació.

Impartit per: Maria Pilar Fenés
Data: 21, 22, 23 i 24 de novembre
Horari: 10.00h a 18.00h (aprox) (pausa lliure al migdia)
Lloc: LaCabana, Sentfores, Vic

Informació i contacte: fenesco@telefonica.net / 648 649 210


Seminari: el Cos i la Cuirassa Parental.

El cos dels nostres pares està inscrit en el nostre cos. La cuirassa parental forma part del desenvolupament natural del nen en la recerca de la seva identitat i en l’evolució de la seva personalitat. El nen té la necessitat d’identificar-se amb el cos dels seus pares per sentir-se estimat i tenir un punt de referència amb el seu propi cos i amb la seva psique. Aquesta recerca d’identitat s’inscriu en la necessitat molt profunda d’arribar a diferenciar-nos d’ells algun dia, per convertir-nos en una persona completament diferent, un individu.

Les eines que utilitzarem en aquest seminari per explorar l’inconscient són els moviments de despertar corporal vessats en el Mètode d’Alliberament de Cuirasses, la visualització, la imatge inconscient del cos. Aquesta exploració ens ajudarà a fer-nos conscients dels patrons de comportament, les creences i els condicionaments rebuts pels nostres pares.

L’alliberació progressiva de la cuirassa parental afavoreix el benestar, el retrobament amb la nostra naturalesa profunda i el restabliment del vincle d’amor amb ells.

Aquest seminari és el prerequisit per participar en la Formació del Mètode d’Alliberament de Cuirasses. També està dirigit a totes les persones que vulguin seguir un procés personal.

Impartit per: Glòria Lerin
Dates: 2019
Lloc: Barcelona

Informació i contacte: http://www.glorialerin.com/