Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

Tècnica metamòrfica

Tècnica metamòrfica

Què és?
La Tècnica Metamòrfica és una tècnica manual creada per Robert St. John que es centra en unes zones corporals que reflexen el període de la gestació. Durant aquest temps de formació és on s’estableixen els potencials de la vida humana; les primeres estructures físiques, emocionals i mentals. La nostra vida després del naixement està íntimament influenciada per la vida prèvia al naixement i en conseqüència és sobre aquest període on la tècnica incideix especialment. Mitjançant el treball sobre els reflexes espinals dels peus, les mans i el cap, és possible tornar a reactivar-lo afavorint el procés de curació de la ment, el cos i l’esperit.

Objectius
Propicia el despertar de la pròpia energia vital, que pot haver quedat obstruïda durant aquest període sensible del desenvolupament. Potencia el benestar de la persona i ajuda a desenvolupar els recursos propis pel dia a dia.

Beneficis
Amb aquesta tècnica, es poden treballar diferents bloquejos, inclosos evidentment els del període prenatal, conscients o inconscients, alliberant així la força essencial de la vida del propi pacient que allibera les energies que es trobaven obstruïdes durant aquesta etapa. És especialment beneficiosa per èpoques de confusió, crisis personals, canvis profunds, traumes, bloquejos, inseguretats, apatia, depressió i estrès, així com durant l’embaràs, període de gestió d’una nova vida.

Temps
Una hora.

Un consell
És interessant venir amb roba còmode per permetre el benestar quan es rep el tractament. La tècnica metamòrfica és d’una gran efectivitat, però requereix del seu temps. Per tant, és aconsellable, sobretot al principi permetre’s aquest temps per contactar amb “el deixar fer”, que convida al repòs i al descans. Al mateix temps, a través de la relació terapèutica, es construeix un espai de confiança on es valoren les necessitats que van apareixent en cada cas.

Horaris a convenir

VIC

 

Qui sóc jo?” “Qui ets tu?” Conscient o inconscientment, aquestes preguntes formen part del nostre viatge per la vida. Com sorgeix el jo i l’altre? Com corporitzem amb autenticitat? El jo no és una entitat singular, sinó una entitat unificada. El sentit del jo es desenvolupa a través de la multiplicitat de relacions internes i externes. El camí d’aquest desenvolupament comença quan som un embrió. La conformació del jo i de l’altre és complexa, però a mesura que explorem el seu desenvolupament, podem trobar la simplicitat a través de l’acte d’estar en relació. (Bonnie Bainbridge Cohen)