Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

Shiatsu Zen

Shiatsu Zen

Què és?
El Shiatsu Zen, desenvolupat per Shizuto Masunaga, és una Teràpia Manual Japonesa amb base en la Medicina Xinesa Clàssica i en els sistemes de salut tradicionals japonesos. S’exerceix mitjançant pressions amb els dits, estiraments i amassaments amb les mans, colzes i genolls en les diferents seccions del cos. A través d’un refinat diagnòstic per palpació a la zona abdominal, centra el seu treball en l’estat present de l’aquí i l’ara, característics del zen. Tot seguit, mitjançant la manipulació dels meridians, treballa corporalment amb l’objectiu d’equilibrar el Ki o energia vital de l’organisme.

Objectius
Restablir l’equilibri de l’organisme per mantenir i promoure la salut i el benestar del receptor.
El Shiatsu Zen es basa en el principi homeostàtic corporal és a dir que confia en l’autoregulació i curació del propi cos.

Beneficis
El Shiatsu Zen està indicat en problemes estructurals, fisiològics, emocionals i psíquics. Molt útil en processos d’estrès, fatiga, fibromialgia, migranyes, problemes menstruals, nerviosisme, insomni, estrenyiment, etc. Acompanya especialment durant la gestació, on a través del tacte es crea contacte amb el nadó. La tècnica és també, i molt especialment, una via d’autoconeixement i desenvolupament personal tant per la persona que rep el Shiatsu com per el propi practicant.

Temps
Una hora.

Un Consell
Cal portar roba còmode i mitjons. S’aconsella no menjar molt abans de la sessió, ni realitzar activitats estimulants després de la sessió, el Shiatsu Zen és un massatge que segueix un procés i és aconsellable donar-se un temps d’integració.

Horaris a convenir

VIC

 

 ”Rebre shiatsu és profundament relaxant i tonificant alhora, et deixa una sensació de tranquil·litat i  d’estar en contacte amb totes les parts del teu cos” (Elaine Liechti)