Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

Flors de Bach

Flors de Bach

Què és?
La Teràpia Floral de Bach creada pel Dr. Edward Bach és una teràpia holísitica que consta de 38 remeis naturals. Per al Dr. Bach la malaltia no és material en el seu origen sinó el resultat de diverses disfuncions a nivell emocional i mental que col•lapsen el que ell anomenava els designis de l’Ànima o el Ser. El resultat és una personalitat o ego excessivament rígid que somatitza a través de les tensions emocionals o de pensaments, el cos, donant com a resultat la malaltia bé sigui a nivell físic, emocional o mental.

Objectius
Aquestes essències naturals tenen l’objectiu de restablir el benestar emocional i mental per ajudar a resoldre problemes de somatització en el cos físic.

Beneficis
La Teràpia Floral està indicada per problemes emocionals i mentals (angoixa, ansietat, estrés, depressió, insomni, problemes existencials, desmotivació…). Per problemes físics (dolors musculars, articulars, cansament, al•lèrgies…). Molt indicat per la dona, ajuda a regular els cicles menstruals, acompanya en el procés de l’embaràs i en la menopausa. També és molt adient en nadons que s’estan adaptant a un nou ambient fora del ventre matern, com en nens i nenes amb problemes d’aprenentatge, hiperactivitat…

Temps
Com en d’altres teràpies en aquest cas el temps també està íntimament vinculat al procés i necessitats de cada individu i a mesura que es van complint els objectius establerts es van valorant les dosis d’administració, la duració del tractament…

 

“La veritable salut és felicitat, una felicitat molt fàcil de seguir perquè és la felicitat de les coses petites; fer les coses que realment ens agraden fer, estar amb les persones que realment ens agraden” (Edward Bach)