Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

Proposta del mes

En aquest espai de la web, cada mes hi trobaràs una proposta de taller o activitat. D’aquesta manera, podràs conèixer les diferents tècniques i teràpies a través d’una sessió de presentació. Reserva el teu espai: 610 071 851 | hola@elisendavilaromora.com

Tallers intensius de COS Conscient

COS conscient; sensacions, emocions i pensaments, és un cicle de tres tallers interrelacionats entre sí on des del cos explorar tres aspectes bàsics que ens configuren.

El primer taller el dedicarem a l’aspecte més bàsic dels tres; la sensació i com des de la capacitat de percepció de la sensació podem tornar a connectar-nos amb nosaltres mateixos/es, facilitant l’autoregulació i el benestar a partir d’aquest contacte. Saber veure i saber percebre, practicant l’atenció en el moviment del cos, per desenvolupar una mirada profunda i amorosa cap a un mateix i la realitat.

En el segon taller explorarem les emocions bàsiques des d’un punt de vista orgomòmic; el plaer, la ràbia i l’ansietat, per veure com ens afecta el seu moviment i/o bloqueig. Les emocions, són energia en moviment i aquesta energia es vol moure lliurement, fluint sense obstruccions. Quan això no és així aquest moviment de l’energia en el cos es paralitza, generant bloquejos emocionals que poden arribar a tenir un gran impacte tant en la nostra salut com en el nostre benestar general.

En l’últim dels tres tallers, explorarem el pensament, en forma de creences i condicionaments que s’expressen també a través del nostre cos. El bloqueig en l’expressió de la sensació en el cos pot generar un desequilibri en l’expressió d’aquesta energia en la ment, en forma de tensió. Això es pot traduir en: excés de pensaments, preocupacions, creences limitants i distorsionades cap a un mateix i també cap els altres. De nou, des del cos, podem afavorir el retorn d’una ment centrada en el moment present augmentant així la nostra qualitat de vida.

En els tres tallers explorarem l’armadura muscular o cuirassa, que actua com a mecanisme de repressió en un intent de defensar-nos de sentiments o impulsos no desitjats. Però per fer-ho genera un bloqueig en el moviment de l’energia en el cos, generant més malestar i desequilibri. La progressiva flexibilització de l’armadura aportarà un major benestar i equilibri intern.

El treball de COS Conscient, el realitzarem a través dels moviments de despertar corporal del Mètode d’Alliberament de Cuirasses (Marie Lise Labonté) i l’Orgonomia (Wilhelm Reich).

VIC:

Dates: 18 de febrer – 18 de març – 15 d’abril
Horari: 9.30h a 13.30h
Preu: 56 euros taller o 150 euros els tres tallers
Lloc: La Cabana, Sentfores, Vic

LA GARRIGA:

Dates: 11 de març – 22 d’abril – 13 de maig
Horari: 10.00h a 14.00h
Preu: 56 euros taller o 150 euros els tres tallers
Lloc: Mosaic Salut Emocional, La Garriga
www.mosaicsalut.cat

Informació i contacte:
Elisenda Vilaró Móra | hola@elisendavilaromora.com | 610 071 851