Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

Proposta del mes

En aquest espai de la web, cada mes hi trobaràs una proposta de taller o activitat. D’aquesta manera, podràs conèixer les diferents tècniques i teràpies a través d’una sessió de presentació. Reserva el teu espai: 610 071 851 | hola@elisendavilaromora.com

Mètode d’Alliberament de Cuirasses/MLC®:

D’armadura a armadura: desbloquejant la vida en el cos

 ”Es tan maravillosa la función del organismo del cuerpo humano, que este está especializado por segmentos, para sensar y expresar” (Juan José Albert)

Iniciem un nou cicle de tallers intensius per explorar d’armadura a armadura les tensions dels diferents segments musculars que bloquegen la vida en el cos. Aquesta exploració es farà des de la visió de l’orgonomia i serà a través dels moviments de despertar corporal del MLC que flexibilitzarem les tensions acumulades, restablint les seves funcions i recuperant el benestar orgànic.

El primer taller serà sobre la cuirassa ocular que és el primer segment de les diferents armadures. Prestar atenció a aquesta àrea és prestar atenció a la identitat real i profunda que som, deixant que aquesta ens habiti de cap a peus, nodrint-nos i vitalitzant-nos. La seva flexibilització aporta una profunda regeneració del sistema nerviós.

Aquest taller té l’objectiu d’explorar el segment ocular que inclou no només la vista, sinó també l’oïda, l’olfacte, el sistema nerviós i tot allò que té a veure amb el contacte entre el món interior i exterior.

Creant un espai de seguretat i confiança, a través de diferents dinàmiques de moviment hi entrarem en contacte i amb els moviments de despertar corporal del Mètode d’Alliberament de Cuirasses facilitarem la seva flexibilització.

Data: Dissabte, 18 de gener
Horari: 10.00h a 13.30h
Lloc: La cabana, Sentfores, Vic
Preu: 50 euros

Informació i contacte: hola@elisendavilaromora.com

Imprescindible confirmar assistència.


En aquest vídeo Marie Lise Labonté explica breument els principis del Mètode d’Alliberament de Cuirasses.