Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

Proposta del mes

En aquest espai de la web, cada mes hi trobaràs una proposta de taller o activitat. D’aquesta manera, podràs conèixer les diferents tècniques i teràpies a través d’una sessió de presentació. Reserva el teu espai: 610 071 851 | hola@elisendavilaromora.com

Mètode d’Alliberament de Cuirasses/MLC®:

 “Cos i Silenci” 

En el silenci hi ha sempre quelcom d’inesperat, una bellesa que sorprèn, certa tonalitat que hom degusta amb la delicadesa d’un sibarita, un repòs de gust exquisit (…). Mai no és evident, apareix com si fos impulsat per una força interior. El silenci sedimenta, (…) apareix d’una manera dúctil i suau” (Jean-Michel Delacomptée)

Us proposem un taller de dos dies en plena natura, a l’Espai Dansa i Natura del Pallars Sobirà, on a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses i els seus senzills moviments de despertar corporal, regular el sistema nerviós autònom, per explorar el silenci interior i l’experiència contemplativa que se’n deriva.

Gaudirem de la calma i la tranquil·litat d’aquest silenci. Deixant-nos sorprendre per l’existència, per la natura i la bellesa de l’entorn, amb l’objectiu d’aprendre a crear a les nostres vides una “pausa silenciosa” i sàvia que ens guii o en sostingui quan no sabem ben bé què ens passa o com hem de continuar.

Esponjar el cos, caminar conscientment, respirar, relaxar-se, descansar, sentir, connectar i afluixar les tensions musculars a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses, per entrar en plena consciència, en la receptivitat silenciosa que ens condueix a l’escolta del nostre món interior i a la saviesa profunda que ens anima

Data: Dissabte 17 i diumenge 18 d’agost
Horari: De 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 18.00h i diumenge de 10.00h a 14.00h
Lloc: Espai Dansa Natura, la Coma de Burg, Pallars Sobirà
Preu: Taller + àpat + allotjament: 138 euros.

Informació i contacte: hola@elisendavilaromora.com

Imprescindible confirmar assistència.


En aquest vídeo Marie Lise Labonté explica breument els principis del Mètode d’Alliberament de Cuirasses.