Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

Proposta del mes

En aquest espai de la web, cada mes hi trobaràs una proposta de taller o activitat. D’aquesta manera, podràs conèixer les diferents tècniques i teràpies a través d’una sessió de presentació. Reserva el teu espai: 610 071 851 | hola@elisendavilaromora.com

Tallers de juliol COS I DONA:  

la imatge corporal

“La meva imatge, és la meva armadura” (Karl Lagarfeld)

El taller intensiu d’aquest any de Cos i Dona, està centrat en l’exploració de la imatge corporal, és a dir en la imatge del cos, que és eminentment inconscient i que està lligada a cada una de nosaltres i a la nostra pròpia història.

Totes tenim una imatge corporal pròpia, que és la representació mental que cada una de nosaltres té sobre el seu propi aspecte físic.

La imatge corporal també té a veure amb els sentiments i emocions que experimentem respecte a com percebem el nostre físic, és a dir a com ens sentim amb i dins del propi cos.

Aquesta imatge condiciona el com ens mirem.

I això què vol dir? Doncs que quan et mires davant d’un mirall, et veus i et perceps d’una manera determinada, aquella amb la qual creus que ets.

Si la imatge corporal és positiva, tens una imatge clara i real de com és el teu cos, i ets capaç de valorar-lo i apreciar-lo. És a dir et sents segura i còmoda dins del teu propi cos.

Si la imatge corporal és negativa, tens una percepció distorsionada del teu cos, veient-lo diferent de com és. Et sents ansiosa i avergonyida de tu mateixa i de com és el teu físic. Et sents incòmoda i angoixada dins del propi cos.

Aquest taller vol oferir-te un espai segur i íntim per poder explorar entre dones la teva pròpia imatge corporal des de la pròpia experiència del cos.

Ho farem a través dels moviments de despertar corporal del Mètode d’Alliberament de Cuirasses i la visió de l’Orgonomia. Farem ús del dibuix, el collage i la visualització (entre d’altres)

Serà un espai on contactar amb les teves sensacions, desitjos i necessitats per sentir-te de nou viva i feliç, vinculada a una imatge corporal més sincera i clara sobre tu mateixa.

DUES OPCIONS:

Data: de l’11 al 15 de juliol (setmanal)
Horari: 18.00h a 20.00h

Data: del 23 al 24 de juliol (intensiu de cap de setmana)
Horari: Dissabte: 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 18.00h i Diumenge: 10.00h a 14.00h

Lloc: La cabana, Sentfores, Vic
Preu: 110 euros
Inscripcions: Elisenda Vilaró | hola@elisendavilaromora.com| 610 071 851

Informació i contacte:
Elisenda Vilaró Móra | hola@elisendavilaromora.com | 610 071 851

Imprescindible confirmar assistència.