Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

Proposta del mes

En aquest espai de la web, cada mes hi trobaràs una proposta de taller o activitat. D’aquesta manera, podràs conèixer les diferents tècniques i teràpies a través d’una sessió de presentació. Reserva el teu espai: 610 071 851 | hola@elisendavilaromora.com

Mètode d’Alliberament de Cuirasses/MLC®:

D’armadura a armadura: desbloquejant la vida en el cos

Es tan maravillosa la función del organismo del cuerpo humano, que este está especializado por segmentos, para sensar y expresar” (Juan José Albert)

Continuem amb el cicle de tallers intensius per explorar d’armadura a armadura les tensions dels diferents segments musculars que bloquegen la vida en el cos.

Aquesta exploració es farà des de la visió de l’orgonomia i serà a través dels moviments de despertar corporal del MLC que flexibilitzarem les tensions acumulades, restablint les seves funcions i recuperant el benestar orgànic.

El següent taller serà sobre el segment cervical, una de les zones del cos que congela bona part de les tensions i agressions viscudes durant la infància a través de la repressió de l’enuig i el plor.

En l’armadura cervical s’hi expressa a un nivell profund una incapacitat per cedir a la ira que està present i, a un nivell més superficial un “no em rendiré” és a dir, tossuderia i obstinació.

Les persones amb el segment cervical lliure d’armadura són capaces de plorar, cridar i expressar l’enuig d’una forma lliure i espontània, els sons són ressonants i emocionalment intregrats. El coll es mou lliure i coordinadament amb les espatlles de manera graciosa i harmònica al mateix temps.

Creant un espai de seguretat i confiança, a través de diferents dinàmiques de moviment hi entrarem en contacte i amb els moviments de despertar corporal del Mètode d’Alliberament de Cuirasses facilitarem la seva flexibilització.

Data: Dissabte, 28 de març (Ajornat)
Horari: 10.00h a 13.30h
Lloc: La cabana, Sentfores, Vic
Preu: 50 euros

Informació i contacte: hola@elisendavilaromora.com

Imprescindible confirmar assistència.


En aquest vídeo Marie Lise Labonté explica breument els principis del Mètode d’Alliberament de Cuirasses.