Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

Massatge taoista

Massatge taoista

Què és?
El massatge Taoista és un massatge profund i eficaç que en la seva primera fase treballa sobre la columna vertebral, alliberant les tensions entre les vèrtebres i les diferents capes musculars. Aquest procés ens permet connectar amb la nostra força interior, calmant el sistema nerviós central i acompanyant-nos cap a un agradable estat de relaxació.
A continuació es treballa l’abdomen amb un suau massatge, aconseguint l’harmonització dels òrgans i vísceres, millorant les funcions orgàniques (digestió, respiració, circulació…) i produint un efecte reflex a tot l’organisme rebent els seus beneficis.

Objectius
Desbloquejar les tensions musculars i harmonitzar l’abdomen, el centre energètic considerat el més influent i poderós del cos, pels antics taoistes xinesos.
S’acompanya amb oli de sèsam de grans propietats harmonitzadores.

Beneficis
És un massatge molt agradable que ens proporciona benestar, confiança i serenitat. El massatge Taoista és una tècnica idònia per augmentar el to vital, afavorir la regeneració cel•lular, alleugerir tensions musculars i equilibrar el sistema nerviós central. Molt útil en l’equilibri de processos psíquics (ansietat, depressió, insomni…), també durant el període de gestació, i com a catalitzador del despertar creatiu.

Temps
Una hora.

Un consell
Relaxar-se i beure aigua després de la sessió sol ser suficient per mantenir l’efecte agradable del massatge.

Horaris a convenir

VIC

 

“La pressió de les mans afavoreix el fluir dels manantials de la vida” (Tokushiro Namikoshi)