Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

19/06/2016

“Tu no ets el teu dolor”

En el programa de ràdio l’ofici de viure de Gaspar Hernández del dia 11-06-2016 presentaven el següent escrit per introduir el tema del dia que diu així:

“Llegim al llibre “Tu no eres tu dolor”, mindfullness per alleugerir el dolor, que davant de l’actitud habitual amb el dolor de rebutjar-lo, negar-lo o fugir, l’augment de la consciència corporal i l’atenció a les sensacions somàtiques disminueix el dolor. En parlarem amb Marie Lise Labonté, psicoterapeuta, creadora del Mètode d’Alliberament de Cuirasses; i Lurdes Reina terapeuta psico-corporal d’orientació junguiana, naturòpata i especialitzada en el Mètode d’Alliberament de Cuirasses. Escoltarem també la reflexió de la Núria Sánchez, creadora del mètode NSR (per aconseguir objectius a partir de: capacitats, Alt Rendiment, Educació emocional, PNL, Coaching, neurociència i psicologia). I acabarem amb l’espai de creixement personal, del Sergi Torres, i el Bloc de notes de l’Àlex Rovira”.

Categories: Blog, Consells | Etiquetes: , , , , , , , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari