Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

24/01/2018

Taller: desxifrar els somnis

Els somnis emergeixen quan desconnectem de la vigília i llavors fan visible la cara oculta de la nostra quotidianitat. Sovint la capgiren: fan la rutina un caos o es compleixen els nostres desitjos més nobles o els més inconfessables. Dormir és com obrir el cofre dels tresors – és veritat que no sempre són agradables, però en general acostumen a ser sorprenents i intensos. Qui es queixa que no somia – o més ben dit que no recorda el que somia – pot posar fil a l’agulla si en té ganes i curiositat, perquè hi ha maneres d’obrir aquest cofre, com hi ha maneres d’aprendre l’idioma dels somnis. En aquest taller introductori es presenten claus, eines i criteris per establir unes bases d’escolta i de comprensió, així com un esquema pràctic de treball que es pot aplicar en grup a dins i a fora del taller. (Maria Pilar Fenés)

El cap de setmana del 27 i 28 d’octubre a Sentfores, Vic, la Maria Pilar Fenés impartirà un taller teòric i pràctic d’exploració del món oníric, amb l’objectiu de disposar d’unes eines bàsiques per comprendre’ls i perquè puguin ser-nos útils en la vida diürna. Escoltar-los i copsar el seu missatge aporta guia, confirmació i claredat, així com autoconeixement, entre d’altres funcions…

T’animes a somiar?

Més informació: fenesco@telefonica.net o 93 865 38 76

Lectures d’interès: “Autobiosofia” senyals de trànsit per la vida, Maria Pilar Fenés

http://alambins.cat/ca/autobiosofia-cami-saviesa-personal/

http://www.elisendavilaromora.com/calendari/

“Aquesta nit obert aquella. Duia tancada qui sap los dies. Dimants, rubis, maragdes, or i fil d’argent, convulsions i tensió muscular…” Roger Mas i la Cobla de Sant Jordi “El dolor de la bellesa”,

Categories: Blog, Consells | Etiquetes: , , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari