Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

16/11/2018

Claudio Naranjo

L’octubre del 2013 a Granollers vaig veure per primera vegada en directe en Claudio Naranjo, presentava llibre “El viaje interior” i jo estava embarassada d’uns cinc mesos. Hi havia moltíssima gent i era emocionant estar allà. L’home savi, que comparteix des de tu a tu, en un auditori ple a vessar, la proximitat de la seva vida, intensa, profunda, ferida, experimentada, viscuda, plorada, recapitulada, íntima, personal i única. Sempre és revelador escoltar-lo, per la humanitat que transpira, humà!. Us deixo aquest vídeo de la recent trobada amb en Claudio Naranjo al Cine Aribau de Barcelona, imprescindible de veure’l!

http://www.fundacionclaudionaranjo.com/claudio-naranjo.html

Categories: Blog | Etiquetes: , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari