Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

12/01/2019

Arno i André Stern

Era un dia plujós a Barcelona, havíem quedat amb l’Anna a la plaça Espanya per pujar juntes al CaixaForum. Ella, portava un paraigües tan gran que les dues hi cabíem dins i així vàrem pujar xerrant i xerrant, com sempre fem…Un cop arribades a lloc, just al vestíbul, ens vàrem trobar amb l’André Stern i, ens va saludar amb afecte i proximitat, com si en realitat ens coneguéssim de tota la vida.

En una llarga cua de gent que esperava entrar a les conferències, em vaig trobar amb mares de “la Trobada” (un espai de criança, situat a sota d’un Roure centenari a Sales de Llierca, on cada setmana ens trobàvem per aprendre un acompanyament respectuós cap als nostres infants) i ens va fer molta il·lusió coincidir en un lloc tan diferent a l’habitual. Semblava que tothom estava content…

Un cop dins, estàvem a punt per començar…des de feia un temps amb el meu fill estàvem anant a un taller de pintura inspirat en el treball de l’Arno Stern a Ripoll; “El Safareig.joc” assistit per la Maite Amàrita, i tenia ganes d’escoltar i saber-ne més des del seu propi creador. Va ser realment molt interessant, fins i tot amb l’Anna ens vàrem sentir atretes per anar-nos-en a París a realitzar la seva formació. Tot i que això no va passar sí que més endavant amb una altra amiga, que també ve al taller, vàrem conèixer de més a prop l’Educació Creadora de Diraya a la Capsa de Colors de Barcelona, una formació inspirada en el treball de l’Arno Stern i el “Closlieu”. Però sobretot que a dia d’avui encara estem anant al taller de pintura de Ripoll per continuar jugant al joc de pintar.

Aquí teniu les dues conferències d’aquella tarda de maig del 2017 a Barcelona. La primera d’elles, va ser de l’André Stern “Els nens, guardians dels nostres potencials” i després la del seu pare Arno Stern “Els records i la memòria”.

Que ho gaudiu…

Arno Stern

André Stern

 

Categories: Blog | Etiquetes: .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari