Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

16/09/2020

Escola d’Interioritat

Aquesta tardor de nou des de la casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri obrim i oferim un nou espai de silenci, de descoberta i d’escolta; una aula oberta on a través de la investigació i d’estar atents als processos del nostre propi pensar, sentir i actuar, comprenent-los en la seva totalitat, ens endinsarà en l’aventura d’Educar des de la Consciència, des del Silenci.

L’Escola d’Interioritat implica una pràctica setmanal seguint un programa elaborat amb l’objectiu d’experimentar el silenci, descobrir la pròpia interioritat i fer-la créixer.

Tenir cura del món interior vol dir crear les condicions per fer possible que tots els nostres sentits es desvetllin, que la nostra percepció pugui copsar millor la bellesa, la bondat i l’amor, i que el nostre pensament i el nostre cor s’eixamplin a fi de viure amb més profunditat i assaborir la Vida plenament.

L’Escola d’Interioritat ens mostrarà diferents pràctiques que ens poden ajudar a récorrer i eixamplar el nostre mon interior, a prendre consciència de nosaltres mateixos, de les sensacions del cos, de les emocions, de les relacions i de la dimensió espiritual.

La pràctica de la interioritat potencia la creativitat i estimula actituds com la bondat, la pau, l’estima, la compassió, l’agraïment, el compromís, que ens ajuden a que la nostra vida sigui més plena i feliç.

A qui va dirigit? professors, formadors, pares i mares…a tothom que desitgi viure des de la profunda atenció, des de la consciència silenciosa com a eina d’acompanyament espiritual i d’obertura a la veritat. És una formació pràctica que requereix un cert compromís d’assistència, ja que és en la vivència del silenci, en la descoberta de la seva presència on trobem la plenitud del nostre ésser.

Data: Cada dimarts //  Inici 6 d’octubre 2020
Horari: 18.30h a 19.30h
Lloc: Casa d’espiritualitat Sant Felip Neri, Barcelona// https://casaespiritualitat.barcelona/arees/educacio/

Docents: Eva Palanca, Berta Meneses, Encarnació Santiago, Núria Masmiquel, José Sarto i Elisenda Vilaró

Informació i contacte: caesfelipneri@gmail.com

Categories: Blog, Consells | Etiquetes: , , , , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari