Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

17/09/2021

Curs d’introducció a la Meditació Zen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des del grup Zen Osona organitzem el primer curs d’introducció a la Meditació Zen, a càrrec de Miquel Isanta. Aquest curs està dissenyat de manera que la persona pugui experimentar, mitjançant la pràctica i les diferents conferències i explicacions, el sentit profund d’aquest camí del Zen.

El zazen és una pràctica de meditació asseguda. En el “Fukanzazengi”, el Mestre Dogen Zenji explica detalladament com practicar zazen. Dona clares instruccions sobre la postura corporal, la respiració, així com quina ha de ser l’actitud mental. Però una explicació del zazen no serveix de res i seria incomplet i fals. El Zen no pot agafar-se com una tècnica i ignorar les ensenyances que constitueixen un marc essencial. És important emfatitzar que la meditació Zen no s’ha de divorciar del propòsit de comprendre els ensenyaments de saviesa, compassió i buit que la configuren.

Aquesta introducció a la meditació Zen es realitzarà a la casa d’espiritualitat Marc Castanyer, d’Hostalets de Balenyà. El grup Zen Osona forma part de les sanghes del Sanbô-Zen, Berta Meneses (Ermita del Buit i de la Compassió, és la mestre Zen. Es practica Zen d’acord amb la línia dels seus fundadors.

Data: 2o de novembre 2021
Horari: 9.00h a 20.00h
Preu: 45 euros
Lloc: Casa d’espiritualitat Marc Castanyer, Hostalets de Balenyà, Vic

Inscripcions: josepfourcadeplazas@gmail.com
Informació: Núria Masmiquel: 639177875 i Elisenda Vilaró: hola@elisendavilaromora.com

Per a més informació:

http://zen.cat/

http://danaparamita.blogspot.com/

Categories: Blog | Etiquetes: , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.



Deixa un comentari