Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

08/11/2021

Xec Regal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Per Nadal, qui res no regala res no val” 

S’acosta el Nadal i aquest pot ser un molt bon moment per regalar salut i benestar. Per fer-ho tens a la teva disposició aquest bonic xec regal que et permet personalitzar-lo amb el nom de la persona a qui li vulguis regalar, tenint en compte les seves preferències i necessitats.

Per fer-ho aquest any poso a la teva disposició diferents opcions i serveis.

Pots regalar un xec regal d’una sessió o un abonament de 3 sessions a escollir entre les diferents teràpies manuals: Shiatsu Zen, Tècnica Metamòrfica, Massatge Taoista. Pots consultar a la web cada un dels serveis i/o trucar-me per fer-ne una valoració més personalitzada.

Pots regalar també un xec regal d’un abonament de 10 sessions o de 32 sessions en Teràpia Físico Vascular BEMER.

La teràpia físico vascular estimula la microcirculació, incidint en la millora de la circulació sanguínia en general. Aquesta millora en la circulació dels petits i micropetits vasos sanguinis genera una millora en la nutrició i oxigenació a nivell cel·lular, al mateix temps que millora l’eliminació dels propis residus metabòlics, generant en molts casos l’augment del nostre benestar i la millora significativa del nostre estat de salut.

Per a més informació sobre BEMER: https://elisenda.bemergroup.com/es

Per a més informació sobre el Xec Regal contacta’m a: hola@elisendavilaromora.com // 610 071 851

Categories: Blog, Consells | Etiquetes: , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari