Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

27/08/2022

Taller Moment of Wonder

Moment of Wonder, de Mireia Tysoe

El dissabte 3 de setembre amb la Mireia Tysoe col·laborem en el Zen Training anual, de la casa d’espiritualitat Sant Felip Neri de BCN, amb el taller Moment of Wonder.

El Zen Training és un curs d’entrenament Zen per aquelles persones que volen aprofundir en la pràctica en un horari diferent i més flexible que la d’un sesshin. Es pot participar en tot el curs en règim intern, o bé dies concrets o franges horàries concretes. Hi haurà pràctica intensiva, amb dokusan, teisho i moments d’activitats comunes relacionades amb la pràctica.

A la tarda hi haurà tres activitats; el primer dia, el visionat de la pel·lícula “Las cenizas de la luz” que donarà lloc a un posterior col·loqui entre els assistents. El segon dia, la presentació de l’exposició “La Ferida” de Mireia Tysoe, a càrrec de Berta Meneses i posterior col·loqui. Després d’una pausa el taller “Moment of Wonder” on reflexionarem sobre el “wonder”, és a dir sobre la nostra capacitat de meravellar-nos, així com de contemplar, escoltar, sentir, compartir i a través del taller experimentar un moment meravellós en un dia qualsevol. El tercer dia es conclourà amb el “Bany Sonor“, un concert a càrrec de Sílvia Vidali i Ramon Humet, amb la introducció a l’escolta d’Amelia Melo. Aquest concert és un concert solidari en benefici dels infants de Talnique de El Salvador.

Sereu molt benvinguts/des!!

Dates: 2, 3 i 4 de setembre
Lloc: Casa d’espiritualitat Sant Felip Neri, c/nena casas, 37-47, BCN
Contacte i inscripcions: cursoszenbcn@gmail.com

Per més informació:
https://casaespiritualitat.barcelona/properes-activitats/
https://casaespiritualitat.barcelona/wp-content/uploads/2022/06/training-2022-cine.pdf

Mireia Tysoe
La Ferida

 

Categories: Blog | Etiquetes: , , , , , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari