Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

09/01/2014

Teoria del desdoblament del temps

Jean-Pierre Garnier Malet, és doctor en física, especialitzat en la mecànica dels fluids. És el pare de la teoria del desdoblament del temps; “Nosaltres, com el temps, també ens desdoblament”  que té segons ell valuoses aplicacions pràctiques pel ser humà, com la capacitat de modificar el futur que s’esdevindrà amb l’objectiu de millorar així la nostra vida i la dels altres.

La teoria del desdoblament del temps ja ha demostrat ser molt valuosa per la ciència, permetent explicar l’arribada al cinturó de Kuiper de planetoides que estant en l’origen d’explosions solars de gran envergadura. La seva teoria ha estat publicada i avalada per la prestigiosa revista American Institute of Physics de Nova York i el seu comitè científic la va validar publicant-la en el 2006  perquè és una teoria que ha permès, primer; preveure, i després; explicar l’arribada de planetoides al sistema solar. Però Garnier Malet va més enllà en les seves investigacions arribant a la conclusió que la teoria del desdoblament del temps és també beneficiosa per nosaltres; “Tenim un cos molt ben fet que ens permet projectar-nos en el més enllà; anar al futur, reparar-lo i tornar per viure’l. I és durant la nit quan tenim la capacitat de reparar aquest futur que hem construït durant el dia. Podem veure els perills abans de viure’ls per mitjà de la intuïció, i borra-els”

En l’article publicat el 9-11-2010 en la Contra de La Vanguardia, Malet ens explica com funciona aquesta teoria, aquí us deixo el seu enllaç;

http://www.lavanguardia.com/noticias/20101109/54068170076/nosotros-como-el-tiempo-tambien-nos-desdoblamos.html

I en els dos següents enllaços el mateix Malet segueix aportant-nos més informació sobre les aplicacions de la teoria del desdoblament del temps a la nostra vida;

Categories: Blog, Consells | Etiquetes: , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari