Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

31/05/2015

La biologia de les creences.

Durant la preparació del seminari del Mètode d’Alliberament de Cuirasses dedicat a les creences vaig trobar un vídeo on el Doctor Bruce Lipton i Wayne Dyer conversen sobre el poder de la nostra ment. Donant informació de com les nostres percepcions i creences ens condicionen alhora de viure una realitat favorable o no. Lipton assenyala que la funció de la ment, és la de crear coherència entre les pròpies creences i la realitat que percebem i per tant, si es té una creença negativa sobre un mateix, la vida, els diners, la sexualitat…la ment proporcionarà la coherència necessària per manifestar la creença en la realitat. Malauradament això ens serveix  per reafirmar-nos, reforçant allò que pensem, com a vertader i real, la qual cosa ens proporciona seguretat i limitació al mateix temps que sovint experiències doloroses i dramàtiques sobre la pròpia existència….

I tu, què en penses?

Espero que aquest vídeo us pugui ser útil i suggerent alhora d’observar la vostra ment i el seu potencial creador…

 

Categories: Blog, Consells | Etiquetes: , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari