Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

07/09/2015

Conferència Marie Lise Labonté

Marie Lise Labonté creadora del Mètode d’Alliberament de Cuirasses, va dur a terme un cicle de conferències on-line on es parlava de ”les eines d’autosanació”. El link que trobareu en aquest post fa referència a la primera conferència gratuïta sobre el tema; “cuidar-se o curar-se”.

Durant aquest cicle es va parlar de les crisis existencials, de l’utilitat de les nostres proteccions corporals i de com alliberar-nos-en, de prendre consciència de si portem en nosaltres el cos dels pares, de les creences i el seu impacte en la nostra vida, de com desenvolupar la intel·ligència emocional, de com gestionar els bloqueigs emocionals o mentals i per últim de com transformar la cuirassa mental.

Tots aquests temes i d’altres són els que es van desplegant al seu ritme en les classes de MLC®, doncs l’objectiu del Mètode és el de restablir el diàleg amb un mateix facilitant l’activació de les pròpies eines d’autosanació, descobrint que nosaltres en som la principal!. T’animes a participar-hi?

Aquí teniu el link de la conferència “cuidar-se o curar-se”;

Conferència Marie Lise Labonté

I per aquells que tinguin més interès en conèixer el treball de la Marie Lise Labonté poden seguir un altre cicle de conferències sobre l’amor que s’està duent a terme en francès i que podeu consultar a; www.marieliselabonte.com 

Per més informació sobre les seves activitats podeu contactar amb; ecatalanaguado@gmail.com

Sobre les meves, a la web trobareu informació i si voleu contactar-me us explicaré encantada el meu treball; hola@elisendavilaromora.com o 610 071 851.

SALUT!

 

 

 

Categories: Blog, Consells | Etiquetes: , , , , , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari