Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

27/03/2016

Cançó de l’Ovidi – A la vida

Cançó de l’Ovidi – A la vida

Quin plor més gran que duc/a dins del meu poc cos/quin raig de foc que sento a dintre meu/que fort que bufa el vent/aquesta nit suau/quines coses més estranyes/que passen prop de mi/què passa aquí on sóc/que tinc regust de res?/vaig i anem passant/anem i vaig passant/vaig i anem compartint/sense cap novetat/poc a poc els minuts/poc a poquet l’hivern/tots passant un camí/havent-te’n tants i tants/i tantes coses més/que neixen cada instant/espero tant i tant de tu/que esperant moro amb tu/mil trencaments de viure/mils i mils d’enemics/tot contra tota vida/cops amagats/muntanyes de paranys/enganys i més enganys/paraules sense lletra/imatges sense vida/i una arma prop la mà/pel que pugui passar/espero tant i tant de tu/que no mato el meu cos/segueixo amb tots/i un pensament però/per aquells que estaran/junts a tots i tots junts…/per aquells que ara estan/tant lluny però tant a prop/tant a dins de nosaltres/per aquells que fan possible/l’esperança de viure/morint a cada instant/un dia qualsevol/serà la vida i tots/serà la vida i tots/canto a la vida plena/des de la vida buida/tanco els ulls/baixo el cap/la sang em puja al cap/i el cor em diu que sí/i el cervell em diu que sí/i en tot en mi és un sí/que mai no acabarà/canto a la vida sí/canto a la vida sí! (versió Maria Arnal i Marcel Bagés)

Categories: Blog, Consells | Etiquetes: , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari