Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

16/02/2016

Le Couple

Marie Lise Labonté està duent a terme un cicle de conferències sobre la parella. Deu trobades íntimes amb ella, acompanyada d’invitats especials com Arnaud Riou, Jacques Schecroun, Guy Corneau. Les conferències són on line i, permeten descobrir el pas de la parella destructora a la creadora. Un cicle que es va iniciar recentment però que compte amb la possibilitat d’adquirir les conferències anteriors i poder continuar amb les actuals.

Labonté ens diu “Estar en parella és un dels darrers trampolins cap a una sanació profunda del nostre ser. Personalment considero que és un dels reptes més bonics d’una vida. Sovint, ens és més fàcil estar sols i no veure’ns confrontats en una relació que és alhora cap a un mateix i cap a l’altre. No hi ha parella creadora si un dels dos membres de la parella no es pren el seu temps a trobar la font de la seva pròpia creativitat, de conèixer el seu món interior per compartir-lo millor amb l’altre. Estar en parella representa també, cercar una dimensió profunda de l’amor en nosaltres i al nostre entorn. Podem estimar-nos i al mateix temps deixar-nos estimar? Preferim estimar a l’altre fins el punt de perdre’ns i així evitem retrobar-nos a nosaltres mateixos? Què tenim per oferir als altres si no ens ho podem oferir a nosaltres mateixos?

Després del cicle de conferències sobre la curació del cor, anem a cercar la nostra capacitat d’estar en parella, sense perdre’ns a nosaltres mateixos en la relació, sense projectar-hi el nostre sofriment, sense viure-hi la nostra separació de l’amor.

Us convido a seguir-me en aquest pelegrinatge cap a l’amor a través de la parella. De la parella destructora a la parella creadora, un camí d’amor i individuació a recórrer”.

La primera de les conferències d’aquest cicle es va emetre gratuïtament i per tant si us ve de gust podreu escoltar-la en aquest link. Espero que us agradi, hi ha ensenyances molt profundes i reveladores de l’amor cap a un mateix i cap als altres, s’estigui en parella o no. Es poden descobrir tendències personals que un utilitza en el món de la parella, s’estigui en ella o no. Per tant us invito a escoltar-la pel benestar de tots!

El tema d’aquesta primera conferència: “La parella obsessió o terror”? a càrrec de Marie Lise Labonté.

Conférence offerte: Le couple, obsession ou frayeur? Marie Lise Labonté from Productions Marie Lise Labonté on Vimeo.

Per més informació de com seguir aquest cicle de conferències sobre la parella: http://marieliselabonte.com/enseignement/serie-de-conferences-webinaire-le-couple/

Categories: Blog, Consells | Etiquetes: , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari