Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

01/11/2017

Camina Conmigo

Sinopsis: Quins beneficis té el mindfulness? Com ens pot ajudar en la nostra vida diària? Perquè les empreses estan promocionant o introduint aquesta pràctica entre els seus empleats?

“Camina conmigo” és un documental que s’endinsa en la comunitat budista de Plum Village, França, en la que els seus integrants renuncien a totes les seves pertinences amb un propòsit comú: transformar el patiment i posar en pràctica l’art del “mindfulness” sota la tutela de Thich Nhat Hanh. mestre zen i activista per la pau mundialment famós. “Camina Conmigo” suposa una meditació sobre la comunicació amb les qüestions existencials i la recerca d’una connexio més profunda amb un mateix i el món. Les belles imatges filmades al llarg de tres anys i les ensenyances de Thich Nhat Hanh, narrades per la singular veu de l’actor Benedict Cumberbatch (protagonista de “The Imitation Game” i “Scherlock”) converteix aquest documental en una obra sense precedents.

Categories: Blog, Consells | Etiquetes: , , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari