Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

13/10/2017

Conferència de Marie Lise Labonté, creadora del MLC®

Marie Lise Labonté, creadora del Mètode d’Alliberament de Cuirasses/MLC®, va realitzar una conferència on-line on parlava del MLC®, un mètode psicocorporal, que és una aproximació global al cos a través dels anomenats moviments de despertar corporal. Els objectius d’aquests moviments, entre d’altres, són: afavorir una escolta atenta del nostre cos, facilitar un despertar de la consciència corporal, reduir l’estrès i les tensions musculars, millorar la motricitat i la relació entre el cos i la psique tant a nivell de la vida íntima i personal com de les relacions interpersonals. El MLC®, no és una psicoteràpia, però de la seva pràctica se’n deriven diversos efectes terapèutics indirectes, afectant en una transformació positiva la vida emocional, relacional i d’intimitat d’un amb sí mateix.

Si t’interessa, et convido a mirar aquest vídeo i també et faig saber que a Vic pots practicar-lo en format grupal o individual depenent de les necessitats i interessos de cadascú. Pots consultar més informació en aquesta mateixa web.

Espero que t’agradi:

MLC Sept 2017 subtítulos español from Productions Marie Lise Labonté on Vimeo.

Categories: Blog | Etiquetes: , , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari