Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

10/09/2019

Entrevista Dr. Carles Frigola


https://vimeo.com/201294761

L’octubre del 2017 vaig començar una formació en psicoanàlisis i orgonomia a la Fundació Wilhelm Reich, conduïda pel Dr. Frigola. Des de llavors nous coneixement i també experiències s’han anat forjant en la meva vida. El treball de cos que realitzo a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses anant prenent noves tonalitats i especificitats gràcies a la comprensió més precisa de la cuirassa i de la seva expressió tan a nivell físic com psíquic. El camí encara segueix i la seva elecció m’està portant a recórrer noves passes que encara no sé ben bé on em portaran, tanmateix de segur serà ric i interessant!

Per si teniu ganes de conèixer de més a prop el Dr. Frigola, us comparteixo una entrevista que personalment la trobo imprescindible, pel seu contingut, per la recopilació d’un llegat personal i professional, per allò revolucionari en la seva acció, per l’amplitud dels àmbits tractats i pel valor de la vida humana en sí mateixa.

Categories: Blog, Imatges | Etiquetes: , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari