Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

11/02/2020

La importància de la mirada

El 18 de gener començàvem de nou la proposta del tallers intensius, que enguany s’anomenen: “D’armadura a armadura” i on explorem les armadures que hi ha en el cos, flexibilitzant-les i desbloquejant la vida que s’hi troba estancada. Aquest treball el fem des de la visió de l’orgonomia i els moviments de despertar corporal del Mètode d’Alliberament de Cuirasses.

El primer taller el vàrem dedicar al segment ocular i a la necessitat primària de veure i ser vist.

En aquest breu vídeo podreu comprendre la importància de la mirada, del contacte que s’estableix a través d’ella, de la tendresa que s’hi expressa, del sentit de l’altre, de la mare i la funció materna, del veure i ser vist com una necessitat molt primària, fins i tot més que la de l’aliment físic…Veureu com el segment ocular està integrat en el funcionament total de l’organisme, carregat de pulsions i energies libidinals que participen plenament i totalment d’aquest intercanvi i, com aquesta és una funció imprescindible per a l’exploració del món extern i per al funcionament correcte del món intern, al mateix temps que permet el contacte emocional, és a dir el món de les relacions afectives.

Que gaudiu d’aquest instant!

 

 

Categories: Blog | Etiquetes: , , , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari