Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

17/02/2020

El món és de qui el treballa

Com a cloenda de l’exposició Feminismes! aquest Soy Cámara es planteja algunes de les lluites socials encara no resoltes per una part del feminisme i encara menys per la vasta majoria de la nostra societat: com donar una resposta concreta al tema del reconeixement de les cures i dels treballs reproductius i com oferir una mirada plural i àmplia al tema del control i de l’explotació dels cossos de les dones, on el classisme i el racisme s’imposen com a ideologia de fons.

Intervencions: Marta Segarra (comissària de Feminismes!), Fina Birulés (filòsofa), les artistes Daniela Ortiz, Mireia Sallarès i Linda Porn (integrants de l’exposició), Norma Falconi i Karina Fullados de Sindillar (Sindicato independiente de las trabajadoras del hogar y del cuidado) i Marta Vergonyós (La Bonne), les tres com a membres de la junta directiva de La Bonne.

Obres citades: Mireia Sallarès, Carole Roussopoulos, Núria Güell, Virginia García del Pino, Elena Fraj, Tonina Matamalas, Carme Gomila, Ingrid Guardiola e Isabel Coixet.

Direcció i guió: Ingrid Guardiola
Muntatge: Víctor Diago
Duració: 25 min

Participants: Fina Birulés, Marta Segarra, Mireia Sallarès

Autors/es: Ingrid Guardiola

Relacionat amb Soy Cámara online

24 de gener 2020.

 

Categories: Blog | Etiquetes: , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari