Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

23/03/2020

Consultes on-line + confinament

Confinament: “El misteri ocult de la realitat trascendent” (Xirinacs)

Degut a la nova realitat d’aquests dies causada per l’epidèmia-pandèmia de la Covid-19, és possible sentir més que mai: inseguretat, desprotecció, perill, etc i que això tingui un impacte directe sobre la nostra salut física i psíquica.

Per això, us ofereixo un acompanyament on-line on, a través del cos, els moviments del MLC, la respiració, la visualització i d’altres tècniques, puguem passar d’un estat de supervivència i estrès a un estat interior que ens aporti més seguretat i benestar, afavorint una relació més sana amb nosaltres mateixos i els altres.

Ofereixo dues vies d’acompanyament, una a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses per la qual cosa només necessitaràs una màrfega, dos pilotes de tenis o semblants i un pal folrat d’espuma (que tu mateixa et pots fabricar a casa a través d’un pal d’escombra i una tovallola) i l’altra a través del silenci amb pràctiques d’interioritat per poder recórrer i eixamplar el nostre món interior i fer-nos més conscients d’allò que ens passa i de la necessitat que tenim d’expressar-ho.

Dedicarem un temps a parar, escoltar, sentir i descansar per aprendre a ser i tornar a fer des d’un lloc molt més serè i equilibrat.

Si t’interessa pots contactar-me: hola@elisendavilaromora.com

S’ofereixen preus especials per aquelles persones amb dificultats econòmiques: parlem-ne, segur trobarem la solució!

“Los pájaros cantan de nuevo,

el cielo se está despejando,

la primavera está llegando y

siempre estamos rodeados de amor” (Richard Hendrick)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Blog, Consells | Etiquetes: , , , , , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari