Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

17/06/2020

Cos i Silenci, despertar corporal a la Coma de Burg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Hi ha coses que passen, altres que ens passen i altres que ens traspassen. Silenciar-se és deixar-se traspassar per les coses que ens passen de manera que no passin sense més sinó que ens deixin petjada. En una cultura hiperaccelerada com la nostra, estem descobrint la necessitat urgent de trobar temps i espais de silenci que ens permetin viure amb més profunditat i consciència l’existència única i irrepetible que ens ha estat donada” (Xavier Melloni).

Conjuntament amb l’Espai Dansa i Natura del Pallars Sobirà, us proposo un taller de tres dies en plena natura, on a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses i els seus senzills moviments de despertar corporal, ajudarem a regular el sistema nerviós autònom, per explorar el silenci interior i l’experiència contemplativa que se’n deriva.

Gaudirem de la calma i la tranquil·litat d’aquest silenci. Deixant-nos sorprendre per l’existència, per la natura i la bellesa de l’entorn, amb l’objectiu d’aprendre a crear a les nostres vides una “pausa silenciosa” i sàvia que ens guii o ens sostingui quan no sabem ben bé què ens passa o com hem de continuar.

Esponjar el cos, caminar conscientment, respirar, relaxar-se, descansar, sentir, connectar i afluixar les tensions musculars a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses, per entrar en plena consciència, en la receptivitat silenciosa que ens condueix a l’escolta del nostre món interior i a la saviesa profunda que ens anima.

Data i hora taller:
Divendres 24, 25 i diumenge 26 de juliol
Lloc: Espai dansa i natura, Pallars Sobirà
http://dansanatura.com/

Horari:
Divendres: arribada a les 18.00h i benvinguda a les 19h
Dissabte de 9.30h a 14.00h i 16.00h a 18.00h i diumenge de 9.30h a 14.00h

Preu:
Taller: 100 euros
Allotjament: 10 euros nit a l’espai Dansa Natura (EDN)
Àpats: 51 euros dia (sopar, esmorzar, dinar, sopar) (EDN) – opció dinar diumenge

Informació i contacte: hola@elisendavilaromora.com / info@dansanatura.com

Categories: Blog, Consells, Imatges | Etiquetes: , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari