Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

29/05/2021

Taller d’Ikebana

Des del grup Zen Osona, estem organitzant el primer taller d’ikebana a càrrec de Maria Dolors Villadelprat, una gran mestra en aquest art floral japonès.

El significat aproximat de la paraula ikebana és “donar vida a les flors”. Després de tallar les flors fresques de la planta, la qual cosa suposa la seva mort, els hi donem una nova vida ordenant-les en un recipient. Un altre nom per l’ikebana és kado, paraula japonesa que significa “procés per dominar l’art floral”

Amb l’ikebana sentim el plaer de crear un art floral en interacció amb la naturalesa i això ens permet redescobrir la bellesa natural i sentir la satisfacció de plasmar la nostra visió artística en la composició floral.

Per aquest taller no es necessita experiència prèvia ni en l’ikebana ni en la meditació Zen. És una proposta per crear un espai allunyat de l’estrès quotidià i generar una interacció amb el món natural, gaudint amb el seu contacte i el silenci interior.

Data i hora taller d’ikebana:
Diumenge, 20 de juny, de 9.45h a 16.30h (dinar inclòs)
Lloc: casa d’espiritualitat Marc Castanyer, Hostalets de Balenyà
Preu: 50 euros

Imprescindible confirmar l’assistència abans del 4 de juny a:
Núria Masmiquel: 639177875 o Elisenda Vilaró: hola@elisendavilaromora.com

Categories: Blog.
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari