Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

02/07/2021

Arcadi Oliveres i Uniterra

L’Arcadi Oliveres va ser professor meu d’economia aplicada quan gairebé en una altra vida vaig estudiar ciències polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. L’Arcadi era un professor pròxim, que feia la classe assegut a la taula de la tarima de l’aula, era revolucionari i estimulant i ens cridava a l’objecció fiscal, a revisar la nostra economia i veure que podíem fer per ser més coherents amb el nostre pensament i acció, coneixent el sistema econòmic i financer en el què vivíem. Ell sempre ens deia que el sistema capitalista és un sistema insostenible i que calia destruir-lo immediatament i així ho continuava denunciant fins els seus últims dies.

Uniterra és un projecte educatiu de transformació personal i social, amb l’objectiu de construir una cultura de pau amb la Terra.

Aquesta meravellosa entrevista d’Uniterra a l’Arcadi Oliveres, en l’últim tram de la seva vida, on hi fa un anàlisis de la situació actual del sistema capitalista agreujada per la pandèmia de la covid19 no té desperdici de ser mirada. Parlem de saviesa amb l’Arcadi Oliveres!!

https://uniterra.cat/

Categories: Blog | Etiquetes: , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari