Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

11/06/2022

“A les dones ens han rentat el cervell perquè odiem els nostres cossos tota la vida”

Emma Thompson, actriu britànica de 62 anys, començava la seva roda de premsa al festival de Berlín, denunciant les enormes pressions que com a dones rebem sobre el nostre cos. A tu què et sembla?

Cos i Dona, és la nova proposta d’estiu per explorar com ens relacionem com a dones amb el propi cos. Una proposta fresca, lleugera, creativa, sensible, corporal…per endinsar-nos en la nostra pròpia imatge del cos, com la representació mental que cada una de nosaltres té sobre el seu aspecte físic i observar com ens sentim amb i dins del propi cos.

Per descobrir com des del cos es pot re-elaborar aquesta imatge i ser capaces de valorar i apreciar el propi cos tal qual és. Sentint-nos segures i còmodes dins d’una mateixa i en relació als altres.

Ho farem a través dels moviments de despertar corporal del Mètode d’Alliberament de Cuirasses i la visió de l’Orgonomia de Wilhelm Reich. Farem ús del moviment conscient, del dibuix, el collage (entre d’altres)

Serà un espai on contactar amb les pròpies sensacions, desitjos i necessitats per sentir-se de nou viva i feliç, vinculada a una imatge corporal més sincera i clara sobre sí mateixa.

No cal experiència prèvia, només ganes de connectar amb el teu cos, de relaxar tensions físiques i mentals, de respirar i sentir el moviment de la teva respiració, d’observar i mirar-te des d’un lloc més amable i respectuós.

Dates: de l’11 al 15 de juliol (setmanal)
Horari: 18.00h a 20.00h
o
23 i 24 de juliol (intensiu de cap de setmana)
Horari: Dissabte: 10.00h a 14.00h i 16.00h a 18.00 i Diumenge:10.00h a 14.00h

Lloc: La cabana, Sentfores, Vic
Preu: 110 euros
Imprescindible confirmar l’assistència

Informació i contacte:
Elisenda Vilaró Móra | hola@elisendavilaromora.com | 610 071 851

Categories: Blog, Imatges | Etiquetes: , , , , , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.



Deixa un comentari