Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

06/02/2012

Arrelament

         Arrel d’olivera.

Arrel: [bot] Òrgan de les plantes superiors, generalment axiforme, de simetria radiada, sempre privat de fulles, i proveït d’elements conductors, especialitzat en la fixació de la planta i en l’absorció d’aigua i de substàncies químiques que hi són dissoltes.

El 21 i 22 de gener d’enguany, vaig participar en el Taller de l’Arrelament del Mètode d’Alliberament de Cuirasses (M.L.C®) amb Marie Lise Labonté.

Estar arrelats a la Terra, significa satisfer les nostres necessitats fonamentals, viure la pròpia vida i poder passar a l’acció en ella. Significa tenir autonomia, ser propietaris del nostre cos: físic, emocional i psíquic, habitar la pròpia casa, assumint la resposabilitat de les nostre ferides, de la nostra encarnació.

Habitar el nostre cos és permetre’ns alimentar-nos millor de l’energia del Cel i la Terra.

 

Categories: Blog, Imatges | Etiquetes: , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari