Elisenda Vilaró Móra

Elisenda Vilaró Móra

01/07/2022

Súper Venus

(Clica la imatge per veure el vídeo)

Existe la creencia de que la mujer se sentirá mejor con ella y con su sexualidad si tiene un cuerpo perfecto. Como si el propio cuerpo no lo fuera tal y com es” (Mireia Darder)

Cos i Dona, és la nova proposta d’estiu per explorar com ens relacionem com a dones amb el propi cos. Una proposta fresca, lleugera, creativa, sensible, corporal…per endinsar-nos en la nostra pròpia imatge del cos, com la representació mental que cada una de nosaltres té sobre el seu aspecte físic i observar com ens sentim amb i dins del propi cos.

Per descobrir com des del cos es pot re-elaborar aquesta imatge i ser capaces de valorar i apreciar el propi cos tal qual és. Sentint-nos segures i còmodes dins d’una mateixa i en relació als altres.

Ho farem a través dels moviments de despertar corporal del Mètode d’Alliberament de Cuirasses i la visió de l’Orgonomia de Wilhelm Reich. Farem ús del moviment conscient, del dibuix, el collage (entre d’altres)

Serà un espai on contactar amb les pròpies sensacions, desitjos i necessitats per sentir-se de nou viva i feliç, vinculada a una imatge corporal més sincera i clara sobre sí mateixa.

No cal experiència prèvia, només ganes de connectar amb el teu cos, de relaxar tensions físiques i mentals, de respirar i sentir el moviment de la teva respiració, d’observar i mirar-te des d’un lloc més amable i respectuós.

Dates: de l’11 al 15 de juliol (setmanal)
Horari: 18.00h a 20.00h
o
23 i 24 de juliol (intensiu de cap de setmana)
Horari: Dissabte: 10.00h a 14.00h i 16.00h a 18.00 i Diumenge:10.00h a 14.00h

Lloc: La cabana, Sentfores, Vic
Preu: 110 euros
Imprescindible confirmar l’assistència

Informació i contacte:
Elisenda Vilaró Móra | hola@elisendavilaromora.com | 610 071 851

Categories: Blog, Imatges | Etiquetes: , , , , , , , , , .
Segueix-nos a través del feed RSS 2.0.Deixa un comentari